Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У зоні АТО обстрілів стало менше - штаб

9 грудня 2016 р., 11:42

Загалом зафіксовано 15 обстрілів за добу.За добу 8 грудня в зоні проведення АТО 15 разів відкривався вогонь по позиціях українських сил.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці у Facebook."З 120 міліметрових мінометів вели вогонь по наших позиціях у районі селища Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Авдіївці, що на донецькому напрямку", - сказано в повідомленні.На маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні Широкине, Талаківка, Мар'їнка, Водяне.З 82-міліметрових мінометів і зенітних установок пізно ввечері в четвер сепаратисти обстріляли Лобачеве і Новоолександрівку, що на луганському напрямку.У ДНР заявили, що з важких мінометів було обстріляно село Саханка Новоазовського району.У ЛНР повідомили, що за добу був двічі обстріляний район села Жовте з мінометів калібру 120 мм і 82 мм і автоматичних станкових гранатометів АГС. З напряму Новозванівки був обстріляний район села Калинове. По району селища Фрунзе вівся вогонь зі стрілецької зброї з напряму села Кримське.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp