Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців запрошують створити свято власноруч

15 грудня 2016 р., 19:02

Для військових.

Волонтери.

Створи свято власноруч! В Ужгороді запрошують навчитися виготовляти красу заради військових

Невгамовні волонтери Руху підтримки закарпатських військових продовжують свою бурхливу діяльність. Цього разу ідеться про справи не тільки патріотичні і корисні, а ще й красиві та святкові.

«Створи свято власноруч» - так називається серія майстер-класів, які зініціювали волонтери для всіх, хто хоче навчитися творити щось гарне і вже з новорічно-різдвяним настроєм. Торік у рамках подібної серії майстри вчили дітлахів і дорослих виготовляти прикраси на ялинку, солодкі букети та навіть плести «браслети виживання» і чимало іншого. Майстер-класи зібрали для українського війська близько вісьмох тисяч гривень. Цьогоріч ідея - не лише продовжити цю справу, а й розширити коло цікавих і корисних заходів.

Так, уже відбувся майстер-клас, на якому учасниці створили комірці-прикраси. На часі – навчання виготовленню ялинкових прикрас із фетра, кулона з мікро-вишивкою, різдвяного віночка, іграшки за технікою клаптикового шиття, виробів з декором із декупажу, оздоблення капкейків, тощо. Учасник отримає не тільки навички і заряд позитиву, але й готову оригінальну річ.

Справжній ажіотаж викликав анонс «шоколадного» майстер-класу від знаменитого кондитера Валентина Штефаньо. А 21 грудня о 15-ій для дітей від 10 років (і навіть для дорослих!) запланований майстер-клас із різдвяного співу по-закарпатськи.

Місце проведення більшості майстер-класів– Ужгород, вул. Гойди, 8. 3-й поверх, 304 кабінет. Бонусом до кожного «квитка» додається чаювання в добрій компанії та, відповідно, святковий настрій.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp