Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся тренінг «Права людини та гендерна рівність»

16 грудня 2016 р., 15:38

Тривав два дні

14-15 грудня в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбувся тренінг «Права людини та гендерна рівність». 

Експертний супровід тренінгу був забезпечений Всеукраїнською освітньою програмою «Розуміємо права людини». Захід проводиться в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Реагування на порушення прав людини та посилення правової спроможності громадян та правозахисників в Україні» – «Права людини в дії», який впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини. 

Локальними партнерами та розробниками виступили ГО «Закарпатська громада», ГО «Ужгородська міська організація Спілки жінок України» та Закарпатська молодіжна рада – Відокремлений підрозділ ГС «Національна молодіжна рада України». 

Учасниками заходу були юристи, політологи, психологи, студенти, викладачі, працівники Ужгородської міської ради, Національної поліції України, представники громадськості та інші. Мета тренінгу – підвищити рівень знань про права людини, основи гендерної рівності та запобігання гендерному насильству.
Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp