Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як виноградівці платять за транспорт?

12 червня 2014 р., 10:40

У Виноградові сумлінно платять за реєстрацію транспортного засобу

Левову частину збору сплатили фізичні особи, а саме – 195,6 тис. грн. Решту було сплачено юридичними особами – 1,6 тис. грн.

Фахівці ДПІ у Виноградівському районі нагадують, що зазначений збір сплачується перед проведенням першої реєстрації транспортного засобу за місцем його реєстрації.

Від сплати збору за першу реєстрацію звільняються транспортні засоби будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів, дитячих будинків-інтернатів, пансіонатів для ветеранів війни і праці, геріатричних пансіонатів, реабілітаційних установ для інвалідів та дітей-інвалідів, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

Крім того, до переліку включаються також легкові автомобілі для інвалідів з об’ємом циліндрів двигуна до1500 см.куб., придбані за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів та/або безоплатно передані інвалідам. У разі зміни власника транспортних засобів з вищезазначених організацій на будь-якого іншого, їх нові власники зобов’язані сплатити збір у порядку та на умовах, передбачених розділом VII Податкового кодексу України.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі , Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp