Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МЗС України попередило про небезпеку під час поїздок до ЄС

21 грудня 2016 р., 19:21

На туристів може чекати небезпека терактів на Новий рік.

Міністерство закордонних справ попереджає українців про небезпеку під час відвідування країн Європейського союзу на новорічні свята. Мандрівників просять уникати багатолюдних місць через загрозу терористичних актів. Про це повідомляє департамент консульської служби МЗС у Facebook.

"За інформацією державного департаменту США, є велика ймовірність того, що терористичні групи ІДІЛ, Аль-Каїда, а також їхні прихильники планують теракти в Європі", - наголошується в повідомленні.У минулому році екстремісти здійснили напади у Франції, Бельгії, Німеччині і Туреччині.Влада європейських країн попереджає про можливі напади під час масових заходів, на туристичні об'єкти, ресторани, торгові центри, а також у транспорті."Настійно рекомендуємо громадянам України під час новорічно-різдвяних подорожей утримуватися від відвідування багатолюдних місць, а перебуваючи в громадських місцях, виявляти пильність. Просимо заздалегідь подбати про контактні дані з посольствами і консульствами України", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp