Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чорнобилі очікують до 100 тисяч туристів до кінця року

18 червня 2019 р., 17:50

У Чорнобилі очікують наплив туристів через серіал НВО

Екстремальний туристичний напрямок може набрати небачену популярність після гучного серіалу Чорнобиль на британському каналі НВО.

Управління туризму Київської міської державної адміністрації розраховує прийняти 100 тисяч охочих відвідати Чорнобиль до кінця 2019 року. Про це повідомляє Громадське у вівторок, 18 червня.

У 2018 році чорнобильську зону відвідали 70 тисяч туристів. Як повідомив директор турагентства SoloEast Сергій Іванчук, замовлення на літній сезон зросли майже на 40% після виходу п'ятисерійного міні-серіалу.

Згідно з інформацією туристичного сайту Kayak, попит на авіаквитки в Київ зріс на 18% з моменту виходу серіалу, а додаток Travel Hopper зафіксував збільшення на 8%.

Уже не вперше масова культура породжує інтерес до локацій, які раніше були непопулярні. У квітні 2017 року, після виходу хіта Despacito пуерто-риканського виконавця Луїса Фонсі, кількість пошукових запитів авіаперельотів до Пуерто-Рико зросла на 58%.

Нагадаємо, що раніше Корреспондент порівняв правду і вимисел у серіалі Чорнобиль.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp