Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі патрульні затримали п’яного водія з наркотиками

22 грудня 2016 р., 18:50

В Ужгороді

22 грудня близько 01:00 в Ужгороді по вулиці Митній було помічено автомобіль ВАЗ 2121, в якого не працював лівий задній габарит.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили ознаки алкогольного спяніння, а саме не стійка хода, запах алкоголю. Від проходження освідчення на алкотестері драгер чоловік відмовився.

У присутності двох свідків, а також згідно статті 34 "Закону України про Національну поліцію", було проведено поверхневу перевірку та виявлено в задньому кармані штанів 3 пакети з зеленою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на марихкану, так як вбачалися ознаки правопорушення передбачені в ст. 309 ККУ було викликано слідчо-оперативну групу. По цьому факту було складено протокол за ст.130 КУпАП.

Після чого правопорушника було доставлено в Ужгородський ЗОНД на проходження тесту на алкогольне спяніння,яке показало позитивний результат 1.29 проміле та проведено тест на наркотичне спяніння, результати якого будуть згодом.

Авто було евакуйовано за суттєве перешкоджання руху інших транспортних засобів на арештмайданчик. Управління Нацполіції Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp