Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік з невідомих причин вдарив ножем знайомого (Фото)

24 грудня 2016 р., 12:05

На Тячівщині

Вчора, 23 грудня, на службу «102» зателефонував лікар Тячівської районної лікарні та повідомив, що в хірургічне відділення поступив пацієнт з ножовим пораненням. Потерпілого карета швидкої допомоги забрала від одного із закладів громадського харчування села Дулово.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та група швидкого реагування, які встановили, що ножове поранення чоловіку наніс його знайомий – 28-річний місцевий мешканець. Навіщо мешканець Тячівщинивдарив знайомого ножем, він не пояснив. Поліція затримала жителя села Дулово в порядку статті 208 КПК України, його поміщено в ізолятор тимчасового тримання, вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Міра покарання відповідно до цієї статті – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

{g}
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp