Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі відкрили дитсадок

31 грудня 2016 р., 13:41

На Хустщині

В салон краси Vip Spa оголошується набір майстер манікюру/педікюру! Ми чекаємо саме на Вас! Дзвоніть :0503727228/0976654124. Розміщення реклами та оголошень на порталі. Тел.: 096 060 3311.Хуст NEWS » Новини » Хустщина » Відкриття дитячого садка в селі Горінчово Хустського районуВідкриття дитячого садка в селі Горінчово Хустського району  особливим нетерпінням мешканці села Горінчово Хустського району чекали 28 грудня 2016 року, адже цей день запам’ятається їм не просто як сонячна зимова днина, але і як день відкриття дитячого садка. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для малечі та їхніх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості та величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки велике значення для села має відкриття дитячого садка.
На початку урочистого відкриття ведучі свята висловили подяку присутнім гостям за матеріальну та моральну підтримку. Свято, як годиться, почалось із перерізання червоної стрічки. Опісля дошкільнята подякували присутнім, подарувавши їм свій перший у житті концерт.

Щирі слова вдячності лунали в цей день на адресу голови Хустської РДА Назарія Івановича Павлія, який завжди ішов назустріч, радив, допомагав, підтримував реконструкцію садочка.
У свою чергу очільник району Назарій Іванович привітав громаду села Горінчово із урочистим відкриттям дошкільного навчального закладу, звернувшись до присутніх такими словами:
«Усі ми довго чекали на цю подію. В залежності від того, як ми ставимося до підростаючого покоління та який приклад показуємо нашим діткам, залежить розвиток нашої країни в цілому. Користуючись можливістю, хочу висловити слова подяки всім тим, хто докладав будь-які зусилля для того, щоб прискорити відкриття садочка. 

Вже за доброю традицією депутат Верховної Ради України Валерій Валерійович Лунченко та депутат Закарпатської обласної ради, заступнику голови фракції БПП у Закарпатській обласній раді Мирослав Золтанович Білецький передали вітання та подарунки, які будуть корисними для дошкільного навчального закладу - плазмовий телевізор та пилосос».
На завершення святкування для голови Хустської райдержадміністрації Назарія Івановича Павлія була проведена невеличка екскурсія ігровими кімнатами та кімнатами відпочинку дошкільного навчального закладу.



Хустська районна державна адміністрація

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp