Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З’явилося відео стрілянини в нічному клубі Стамбула

1 січня 2017 р., 19:44

Внаслідок збройного нападу 39 осіб загинули, 69 постраждали

У мережі з'явилися кадри нападу на нічний клуб Reіna в Стамбулі. Запис з камер спостереження розмістило незалежне спеціалізоване видання Actu17 у Twitter.

На відео видно чоловіка, який ще при підході до дверей нічного закладу відкриває вогонь по перехожих. Після цього одна людина падає на дорогу. У пошуках порятунку деякі люди тікають в клуб. Але в підсумку туди прямує і терорист.

На іншому відео нападник вже перебуває в самій будівлі. Зі зброєю в руках він озирається на всі боки, після чого ховається в одному з приміщень клубу.



Також стало відомо, що терорист, який розстріляв відвідувачів нічного клубу, прибув до місця злочину на таксі. Про це повідомляє газета Hurriyet з посиланням на поліцію. Правоохоронці встановили особу водія таксі і зараз його допитують.

Нагадаємо, у новорічну ніч в Стамбулі о 1:15 ночі стався напад в одному з найпрестижніших нічних клубів, розташованого на самому березі Босфору. Зловмисник у костюмі Санта-Клауса вбив поліцейського на вході і, увійшовши до клубу, відкрив безладний вогонь з автомата Калашникова. Люди рятувалися, кидаючись у воду. Внаслідок збройного нападу 39 осіб загинули, 69 постраждали.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp