Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибух у Сумах: винуватцю вручили повідомлення про підозру

5 січня 2017 р., 17:58

Вирішується питання про проведення судово-психіатричної експертизи щодо осудності чоловіка

Прокуратура вручила повідомлення про підозру чоловікові, з вини якого стався вибух в житловому будинку в Сумах. Про це повідомляє сайт прокуратури Сумської області.

"Сьогодні, 5 січня 2017 року, мешканцю вказаного будинку вручено повідомлення про підозру. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що спричинило тяжкі наслідки) КК України", - повідомляється на сайті прокуратури.

Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі. На даний момент підозрюваний перебуває в лікарні під наглядом правоохоронців. Вирішується питання про проведення судово-психіатричної експертизи щодо його осудності. Процесуальні дії виконуються з дозволу лікаря.

Як повідомлялося, 3 січня близько 21 години у Сумах по вулиці Металургів, 24 у десятиповерховому житловому будинку в квартирі на сьомому поверсі стався вибух побутового газу, пошкоджень різного характеру зазнали п'ять квартир. Унаслідок вибуху загинула літня жінка, двох людей врятували з-під завалів. Понад 100 людей відселили.

За фактом вибуху поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, що спричинило загибель людини).

В організації вибуху запідозрили пенсіонера, який мешкав у цьому будинку, він визнав свою провину.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp