Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маріуполь очищають від терористів (ФОТО, ВІДЕО)

13 червня 2014 р., 14:59

«Наразі триває точкова зачистка міста. Терористи ховаються у будинках і підвалах, аби врятувати свої життя», - додали в МВС.

Антитерористична операція в Маріуполі закінчена - це стало можливим завдяки чітко спланованим та скоординованим діям українських силовиків.



Про це радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив під час брифінгу в МВС.

За його словами, спецоперація по звільненню Маріуполя від терористів розпочалася близько 5-ї години 13 червня. Наказ на її проведення віддав голова МВС Арсен Аваков.

{g}

«Операція пройшла успішно. На сьогоднішній момент затримано більше 30 терористів, вони вивезені у безпечне місце», - зазначив Геращенко.

Він нагадав, що операція тривала в кілька етапів. Перша група у складі добровольців з батальйону «Азов» почала штурмувати укріплення терористів на вул. Грецькій. Сили Національної гвардії та бійці батальйону «Дніпро-1» здійснили оточення місця проведення спецоперації.

Збройні Сили України на блокпостах навколо Маріуполя перешкоджали можливості масового виїзду терористів з міста та вивозу ними зброї. Після того правоохоронці з крупнокаліберних кулеметів та ручних гранатометів знищили бетонні укріплення терористів.

Загиблих серед наших військових немає, тільки поранені.


Фото - Reuters

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp