Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Недопалок ледь не залишив людей без даху над головою (ФОТО)

8 січня 2017 р., 19:00

Сталася пожежа.

У Берегові.

7-го січня ввечері в Берегові, в будинку 39-а по вулиці Шевченка сталася надзвичайна пригода.В одній з квартир на п’ятому поверсі сталося загоряння, як вияснилося невдовзі, внаслідок зловживання господарями оселі алкоголем. Чоловік із дружиною, що ведуть асоціальний образ життя, в черговий раз «перебрали», після чого заснули, не помітивши, що від незгаслого недопалку зайнявся диван. Сильний дим помітили сусіди, відтак, двоє мешканців багатоповерхового будинку увійшли в квартиру, самотужки загасили вогонь та витягли підгорілий диван на вулицю. Прибулому на місце пожежному розрахунку лишилося тільки зафіксувати НП та прийняти заходи з повної ліквідації загоряння. Сусідами був викликаний також наряд поліції, який на місці допитав винуватця пожежі.

На його щастя, двоє неповнолітніх дітей, яких має подружжя, в той час гостювали у бабці та не постраждали. Та й самому подружжю сильно пощастило на пильних сусідів, інакше б мали всі шанси задихнутися від чадного диму, котрим була наповнена квартира.

Beregovo.Today

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp