Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустські перевізники – під контролем (ВІДЕО)

14 червня 2014 р., 15:45

Їх перевіряють у рамках операції "Автобус -2014".

 

Операція стартувала 20-го травня, а закінчиться 20-го червня. У Хусті за час перевірки виявили численні порушення, в тому числі й нелегальне перевезення пасажирів. Склали 7 актів і один адмінпротокол.

З 20-го травня до 20-те червня на території області триває операція «Автобус 2014». Контролюють перевізників. Здійснюють рейд на закарпатських дорогах працівники управління Укртрансінспекції спільно з даішниками.Кажуть: головна мета - забезпечити безпеку перевезень пасажирів перевізниками при дотриманні усіх законодавчих актів. До слова, пасажир без квитка зовсім не захищений і в разі ДТП. Тож, безквиткове перевезення - грубе порушення з боку перевізника. А таких порушень на хустських дорогах зафіксували чимало. 

Проте це далеко не єдине правопорушення, яке виявили вже на першій годині рейдової перевірки у Хусті. Перевіряють перевізників планово один раз на півроку. Тривалість сумісного рейду – місяць. Проте перевіркою автобусів рейдовики не обмежуються. Вантажні транспортні засоби також під контролем. Нещодавно виявили чимало порушень і під час перевезень дітей. У Хусті рейдову перевірку здійснювали на Ізькому кільці та на в’їзді в місто з боку Тячева на автодорозі Мукачево – Рогатин. Триватиме ж рейд на закарпатських автошляхах ще два тижні.

М-студіо
ммм 14.06.2014 23:31 IP: 212.214.204.91
Завітайте ф на Рахівщину. Площа Миру в центрі.
Белий 14.06.2014 16:04 IP: 26.172.34.193
Ох і налякали ваші перевірки Я, пан Білецький відкрито заявляю, що перевожую пасажирів , без відповідних дозволів, а знаєте чому? По перше- нема кому возити. По друге- Я кореш Лученка. По третє_ Я депутат від слова путати обл ради Ги-ги-ги-ги.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp