Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США пішов із посади керівник прикордонної служби

27 січня 2017 р., 09:35

Наразі невідомо, чи пішов Морган за власним бажанням чи був звільнений

Очільник прикордонної служби США Марк Морган пішов з посади. Наразі невідомо, чи пішов Морган за власним бажанням чи був звільнений, пише ABC News.

Морган залишив посаду на наступний день після того, як президент США Дональд Трамп оголосив про наміри побудувати стіну на кордоні з Мексикою, а також збільшити ряди прикордонників на 5 тисяч осіб.

Нагадаємо, президент Мексики Енріке Пенья Ньєто повідомив про скасування зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, яка була запланована на 31 січня. Напередодні президент США підписав указ про охорону державного кордону, згідно з яким на кордоні з Мексикою має розпочатися будівництво стіни. За його словами, будівництво стіни почнеться в найближчі кілька місяців. Трамп також підкреслював, що Мексика гарантовано відшкодує витрати США на будівництво стіни, а переговори про це з мексиканською стороною розпочнуться «дуже скоро». Тим часом, Ньєто заявив, що Мексика не буде платити за стіну.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp