Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко зробив заяву щодо вирішення проблеми зі сміттям у Львові

27 січня 2017 р., 09:38

Президент констатував, що місту загрожує екологічна катастрофа

Ситуація у Львові була однією із тем робочої зустрічі президента Петра Порошенка із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

"Прибирати сміття – прерогатива органів місцевого самоврядування. Але коли там неспроможні в рамках своєї компетенції вирішити цю проблему, коли власну господарчу безпорадність обгортають в політичну матерію, а безпеці містян загрожує екологічна катастрофа, - необхідно допомогти городянам. І місту, яке щиро люблять десятки мільйонів українців і мільйони закордонних туристів", - заявив Порошенко.

Також повідомляється, що завтра прем’єр-міністр планує відвідати Львів з робочою поїздкою.

Раніше у Львівській ОДА повідомили, що з території Львова 26 січня почали вивозити побутові відходи, що накопичилися на майданчиках для сміття.

Нагадаємо, у травні 2016 року на території сміттєзвалища на Львівщині сталася пожежа, після чого Порошенко доручив відповідним органам розібратися з причинами трагедії і пообіцяв повне сприяння Львову з боку центральних органів влади у вирішенні проблеми, що склалася.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp