Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андрій Садовий розповів, чи вдалося йому вмовити колег з Самопомочі припинити голодування

24 червня 2017 р., 11:37

З Львова почати вивозити сміття - з майже 12 тис тонн перенакопиченого сміття вивезено 270 тонн

У Львові розпочалися роботи з вивезення сміття. Це в ефірі Громадського радіо підтвердив міський голова Андрій Садовий. Станом на 18.00 годину вчорашнього дня з майже 12 тис тонн перенакопиченого сміття вивезено 270 тонн.

Тому Андрій Садовий прилетів до Києва, у тому числі для того, щоб умовити нардепів з Самопомічи припинити голодування, яке вони почали за для того, щоб почалася вирішуватися проблема львівського сміття.

«Як ви знаєте, Львів знаходиться в сміттєвій блокаді, <…> 26 років громада Львова просить обласну владу виділити місце під полігон, і до сьогоднішнього дня ми не отримали жодної ділянки. Якщо держава не хоче допомогти, то ви нічого не зробите, тому що держава надає все дозволи, всі ліцензії», — сказав Садовий.

Він наголосив, що вплив вертикали влади великий є і був завжди. Щодо голодувальників — Олега Березюка, Оксани Сироїд та Тараса Пастуха, то Садовий просив їх припинити голодування.

«Я дійсно прилетів зі Львова, щоб умовити своїх колег, — сказав Садовий, — Я вчора спілкувався і ранком приходив до них перед тим, як прийти до вас. Олег (нардеп Олег Березюк — прим. ред) дуже погано себе почуває, хоча цього не показує, Оксана (нардеп Оксана Сироїд — прим. ред) зовсім вже бліда, на неї важко дивитися, а Тарас (нардеп Тарас Пастух — прим. ред) він такий кріпиш, військовий, він ще тримається. Чому вони вийшли на цей протест, тому що іншого варіанту привернути увагу до цієї ситуації, що штучно наробили у Львові, вже не було. <…> Немає самоцілі померти, задля чого все це — щоб зрушилось з мертвої точки. Зараз я бачу, що є маленькі-маленькі поступи, ця блокада дає тріщину. <…>(Умовити нардепів припинити голодування — прим.ред) поки що не вдалось, но я пойду до них і після ефіру», — сказав він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp