Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Ужгород крізь ХХ століття: епоха Габсбургів»: віртуальна подорожз Владиславом Товтином

28 січня 2017 р., 11:23

Сьогодні

Платформа Nomen продовжує цикл публічних розмов та освітніх зустрічей у місті Ужгород. В суботу, 28 січня, о 14:00 Nomen запрошує у віртуальну подорож «Ужгород крізь ХХ століття: епоха Габсбургів» з істориком Владиславом Товтином. Подія відбудеться в культурно-історичному центрі «Совине гніздо».


Яким бачили Ужгород його мешканці та гості в часи Австро-Угорської імперії, за Чехословацької Республіки та в радянський період – про Владислав Товтин розповідатиме протягом трьох зустрічей. Перша частина мандрівки крізь минуле століття буде присвячена Ужгороду в епоху Габсбургів. На початку 20 століття Ужгород був маленьким містом на околиці Австро-Угорської імперії. Чим він цікавив туристів? Де і як розважалися мешканці міста? Де дивилися кіно, у що вдягалися, як пили каву в готелі «Берчені»? Якими були найкращі готелі й ресторани Ужгородського комітату? Через історію повсякдення, архітектуру, культуру і побут ми спробуємо побачити, яким було наше місто понад 100 років тому.


Владислав Товтин – історик, краєзнавець. Закінчив Ужгородський національний університет. Займається культурним і гастрономічним туризмом у Карпатському регіоні. Учасник проекту «Відкриті екскурсії Ужгородом».


Дата: 28 січня 2017 року

Час: 14:00

Місце: культурно-історичний центр «Совине гніздо»

Тривалість: до 2 годин

Вхід: 50 грн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp