Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стефанишин вислухав мешканців Тячівщини

28 січня 2017 р., 15:54

26 січня

На прийомі.

26 січня начальник ГУНП області полковник Роман Стефанишин провів виїзний прийом громадян у м.Тячеві. На прийом завітало десять громадян. Вирішення порушених ними проблем керівник поліції взяв на особистий контроль У Тячівському відділі поліції відбувся прийом громадян, який провів начальник ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин. 

На прийом завітав голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук. Керівники обговорили криміногенну ситуацію в районі та питання співпраці правоохоронців із владою. Депутати однієї з сільських рад Тячівщини, завітавши на прийом, поскаржилися керівнику поліції на зловживання владою їхнього сільського голови. Інші відвідувачі повідомили про факти незаконної вирубки лісу в Тячівському районі. Роман Стефанишин взяв на особистий контроль розгляд наданої депутатами й громадськими активістами інформації. Ще кілька відвідувачів цікавилися ходом розслідування кримінальних проваджень. Очільник облуправління поліції розпорядився витребувати дані справи для вивчення в слідче управління ГУНП області. Після завершення особистого прийому громадян начальник ГУНП області Роман Стефанишин провів робочу нараду в Тячівському відділі поліції, на якій було підбито підсумки роботи тячівських правоохоронців. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp