Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Миколаєві перекинулася маршрутка, є постраждалі (ВІДЕО)

30 січня 2017 р., 11:46

Автомобіль врізався в маршрутку і перекинув її.

На перехресті вулиць Прикордонна та Громадянська в Миколаєві увечері 29 січня сталася ДТП за участю маршрутки та автомобіля Toyota Camry. Про це повідомляє Преступности.НЕТ.
На перехресті в задню ліву сторону маршрутки врізався автомобіль Toyota, який виїжджав з вулиці Громадянської на Прикордонну - остання є головною. Від удару маршрутне таксі перекинулося на бік.
У результаті ДТП постраждали три людини. Так, чоловік отримав різані рани обличчя. Дівчина, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, зомліла. Їх обох госпіталізували каретами швидкої медичної допомоги в ЛШМД. Ще одна жінка отримала травму голови, однак від госпіталізації відмовилася.
В очевидців є підозра, що водій Toyota перебував у стані алкогольного сп'яніння. Після ДТП він почав запевняти, що їхав на "зелений", хоча світлофор на даному перехресті відсутній.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля метро Політехнічний інститут на проспекті Перемоги сталася ДТП за участю одразу семи машин.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp