Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За крадіжку електроенергії на закарпатців склали штрафи на 12 мільйонів гривень

31 січня 2017 р., 17:30

Впродовж 2016 року

Загалом протягом року працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго» виявили майже три тисячі випадків незаконного споживання електроенергії .

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що впродовж 2016 року працівниками Товариства виявлено 2728 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 1977 Актів про порушення Правил серед населення та 751 Акт – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого року було виявлено у Міжгірському та Мукачівському районах (255 та 249 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у всіх районах, із яких найбільше – у м. Мукачеві та Ужгородському районі (104 та 99 порушень відповідно). При цьому «найпопулярнішим» порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 11 804,95 тис. грн, із яких у побуті – на суму 8062,32 тис. грн, у юридичному секторі – на суму 3742,63 тис. грн.
Прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp