Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Апеляційнй суд розглянув скарги Цапа

9 лютого 2017 р., 17:20

Нещодавно

Взялися за розгляд.

У п’ятницю, 10 лютого 2017 року на 9 годину, призначено до розгляду апеляційні скарги підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди, та прокурора на ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, якою відмовлено в задоволені клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту щодо першого заступника мера Ужгорода.

Нагадаємо, під час судового засідання, яке відбулося 7 лютого 2017 року, підозрюваний заявив клопотання про відкладення розгляду апеляційних скарг через заміну захисника, який напередодні від подальшої участі в провадженні відмовився. Апеляційний суд клопотання задовольнив і відклав розгляд апеляційних скарг на 3 дні.

Принагідно повідомляємо, що списки призначених до розгляду справ, які розміщені на офіційному веб-сайті суду уточнюються та доповнюються наприкінці робочого тижня, а питання про перенесення даного провадження суд вирішив у вівторок, 7 лютого 2017 року, тому інформація на сайті не була оновлена, а остаточні списки не опубліковувались.

Звертаємо увагу, що всі учасники провадження під час судового засідання були попереджені головуючим і вважаються такими, що належним чином повідомлені про час, дату і місце проведення наступного судового засідання. Про розгляд провадження були поінформовані і представники ЗМІ, присутні у залі суду.



Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp