Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти пішли в поліцію (ФОТО, ВІДЕО)

9 лютого 2017 р., 18:20

На екскурсію

Побачили все з середини.

Співробітники сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття провели екскурсію для дітей з оноківської школи, де учні могли всебічно охопити всі сфери роботи правоохоронців Сьогодні, 7 лютого, у приміщенні Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбулася інтерактивна екскурсія. Дітям 5-6 класів школи с. Оноківці Ужгородського району показали роботу call-центру та інших цікавих для малечі підрозділів управління. Учні змогли в режимі реального часу побачити, як до поліції надходить повідомлення про злочин, як інформацію передають тим правоохоронцям, котрі безпосередньо виїжджають на місце події. 

Школярам пояснили різницю між фіксацією факту про ймовірне правопорушення та повноцінною реєстрацією в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Крім цього, учням показали фільм про Правила дорожнього руху, духовий оркестр Закарпатської поліції виконав їм свої найкращі композиції. Насамкінець дітям провели екскурсію в музеї, де можна було не лише побачити, але й приміряти головні убори правоохоронців за всю історію існування органів внутрішніх справ. Учням традиційно сподобався куточок АТО, вони із зацікавленістю розглядали вилучені поліцейськими фальшиві гроші та наркотики. Представник сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області підполковник Андрій Курта розповів, що така робота з підростаючим поколінням ведеться постійно. Правоохоронець запевняє, що саме демонстрація роботи поліції допомагає дітям зрозуміти, як працює правоохоронна система, і не стати на злочинний шлях, а почати мріяти про кар’єру слідчого, оперативника чи дільничного. Діти радо робили селфі в управлінні та наперебій розповідали про речі, які найбільше вподобали під час інтерактивної екскурсії. 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp