Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд змінив запобіжний захід: Цапа триматимуть під вартою

10 лютого 2017 р., 11:10

Ухвала є остаточною та касаційному оскарженню не підлягає

Апеляційний суд, розглянувши апеляційні скарги підозрюваного та прокурора, змінив запобіжний захід для першого заступника мера Ужгорода, який підозрюється в одержанні неправомірної вигоди, й застосував нього інший запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 240 тисяч гривень.

Нагадаємо, ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду посадовцю обрано запобіжний захід - домашній арешт із забороною покидати своє помешкання в нічний час. Втім, із цим рішенням підозрюваний та прокурор не погодились та оскаржили його у вищій інстанції. У апеляційній скарзі посадовець просив скасувати ухвалу слідчого судді, та прокурор наполягав застосувати до підозрюваного більш суворий вид запобіжного заходу - тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйони 560 тис. грн.

Вивчивши матеріали провадження та заслухавши його учасників, суд дійшов висновку, що з метою забезпечення виконання підозрюваним процесуальних обов`язків під час досудового розслідування необхідним є застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 240 тис. грн. Ухвала Апеляційного суду є остаточною та касаційному оскарженню не підлягає.
Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp