Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бездоріжжя має і Хустщина (ВІДЕО)

12 лютого 2017 р., 14:41

На жаль

Одна з "болючих" проблем області.

Ми із захопленням спостерігаємо за європейськими магістралями і в той же час багато хто не приховує невдоволення станом закарпатських доріг.

Та й як ми зробимо туристичну галузь процвітаючою з такими вибоїнами на транспортних артеріях краю? Гості один раз проїхавшись нашими «американськими гірками» навряд чи найближчим часом забажають повернутися сюди знову.

Дороги Хустщини також волають по допомогу. У більшості сіл навіть центральні автошляхи схожі на сито. Ями, вибоїни, калюжі і головний біль як для водіїв, так і для пішоходів.

Особливо видно дорожні нерівності зараз, коли разом зі снігом зійшов і асфальт. Утім якби дорожні служби працювали якісно, такого б не трапилося. Ремонтують дороги в Хустському районі з великими потугами, та й то абияк.

Шляховики зауважують, що їм бракує фінансування і що транспортні магістралі не витримують навантаження від великої кількості машин…

Власники ж автівок та водії, яким щодня доводиться курсувати смугами перешкод , у свою чергу, наголошують, що такими дорогами до Європи ми точно не доїдемо ніколи.

І справа не тільки в службі автомобільних доріг Закарпатської області і не тільки в коштах… Адже контракти з будівельно-підрядними організаціями на реконструкцію і ремонт вимагають належного контролю з боку замовника. Але трапляється, що підприємство виконує роботи, не дотримуючись технологій, що призводить до досить швидкого зносу покриття. Тож фактично для чого приймати роботу,зроблену, як кажуть,курям на сміх…

От і маємо те, що маємо…

Цими днями на YouTube оприлюднено відео доріг у Ізі, Нанкові, Горінчові та Березові. Користувачі з обуренням коментували побачене і запевняли, що… на жаль, не кращими є автошляхи і в інших селах району.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp