Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Дискусія «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?»

15 лютого 2017 р., 13:04

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує взяти участь у дискусійному клубі «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?», що почнеться 21 лютого о 13:00 у приміщенні Ужгородського національного університету (пл. Народна, 4).

Чи створить ЄС нові робочі місця для молоді на Закарпатті? Які професії будуть актуальними в Ужгороді у 2020-му році? 

Де найлегше реалізувати себе випускнику: на держслужбі, у бізнесі чи у громадському секторі? Ці та інші питання обговорюватимуть гості дискусійного клубу.Підтверджені учасники:Денис Ман, директор департаменту економіки Закарпатської ОДА, депутат Закарпатської обласної ради,;Тетяна Батурлакіна, кандидат економічний наук, керівник Центру кар’єри УжНУ;Микола Сюсько, депутат Ужгородської міської ради, голова громадської організації «Простір молоді».Для участі у дискусійному клубі, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням: euroquiz.org.ua/discussion-clubsДискусійний клуб проводиться в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір молодого покоління України"який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Цього року особлива увага буде приділена темам енергоефективності та енергозбереження.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp