Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Син вбив матір і викинув її тіло біля річки (Фото)

20 лютого 2017 р., 18:32

Сестра допомогла йому з цим

Вчора, 19 лютого, ввечері надійшло повідомлення від мешканця Хуста про те, що його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування по теперішній час не відоме.

У ході проведення перевірки поліцією встановлено, що біля 02 год ночі 19 лютого, в місті Хуст 18-річний син потерпілої на грунті побутового конфлікту, взяв дерев’яну скалку та наніс декілька ударів по голові своїй матері. Пересвідчившись що вона померла, разом з 16-річною сестрою він виніс тіло жінки на околицю міста та скинув у річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло неподалік села Крива, під автодорожним мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна річки.

18-річному хустянину та його сестрі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp