Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці шкіл естетичного виховання Мукачева показали високі результати на обласному конкурсі юних піаністів (ФОТО)

24 лютого 2017 р., 12:53

22 лютого на базі Мукачівської дитячої школи мистецтв №1 ім. С.Мартона проходив конкурс юних піаністів – учнів молодших класів фортепіанних відділів мистецьких шкіл області.

Понад 30 початкових мистецьких навчальних закладів, від Ужгорода до Рахова, привезли до Мукачева кращих із кращих своїх вихованців. Протягом дня у переповненій залі школи звучала фортепіанна музика вітчизняних та зарубіжних композиторів-класиків - наймолодші обдарування краю змагалися у двох вікових категоріях: Категорія «А» (8-9 років) та Категорія «В» (10-11 років). Кожен із 66-ти учасників конкурсу виконував, у відповідності до Положення, по 3 різнохарактерні твори, а щедра на оплески публіка щиро вітала виступи юних піаністів.
Прослухавши виконання конкурсних програм всіх учасників, професійне журі, очолюване головою циклової комісії Ужгородського державного музичного училища ім. Д. Задора Мар’яною Сокач, визначило і оголосило переможців конкурсу.
Вихованці шкіл естетичного виховання Мукачева на високому рівні представили на конкурсі цікаві і складні програми, продемонструвавши як власні технічні можливості, так і артистизм та вміння триматися на сцені.

Отож, переможцями у категорії «А» стали:
ІІ місце – Софія Варга, Мукачівська ДШМ №1 ім. С. Мартона, клас викладача Наталії Геревич;
ІІІ місце – Зенте Попович, Мукачівська ДШМ №1 ім. С. Мартона, клас викладача Кристини Матоляк.
У категорії «В»:
ІІІ місце – Віолетта Барань, Мукачівська ДШМ №1 ім. С. Мартона, клас викладача Тетяни Головчанської.
Також Подяками за участь нагороджені учні Мукачівської ДШМ №1 ім. С. Мартона
Євгенія Недбайло (клас викладача Каріни Гончарової),
Владислава Ковач (клас викладача Лідії Гарної)
Марія Корякіна (клас викладача Тетяни Головчанської) та учениця Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 Катерина Боднарук (клас викладача Ільдики Микуланинець).


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp