Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як отямлюватися від негоди на Закарпатті (ФОТО)

25 лютого 2017 р., 10:00

Все минуло,а наслідки лишилися

Компанія «Акванова Девелопмент», яка керує міні-ГЕС у Нижньому Бистрому, допомагає громаді села справитися з наслідками нещодавньої негоди.

Село Нижній Бистрий, що на Хустщині, – в списку населених пунктів, які постраждали від повені та льодоходів кілька тижнів тому. Місцеві жителі донині згадують, як річка Ріка піднялася на 5 метрів, затопивши прибережні території. Чи не найбільше постраждало ґаздівство Василя Тегзи, розташоване неподалік русла. 12 соток землі, відведених під заготівлю трави для худоби, повністю вкрилися кригою, лід повалив близько двох десятків дерев у саду та зруйнував 4 вулики. Господар розповідає - колосальні збитки, які завдала негода, не вдалося б відшкодувати, якби не місцеві підприємці.

«Ми звернулися до керівництва міні-ГЕС, адже вони вже неодноразово допомагали нашому селу. От, нещодавно, закупили матеріали, аби відновити міст у Нижньому Бистрому, який теж пошкодив льодохід. Підприємці не відмовили і ми їм за це дуже вдячні. Адже господарство у нас забезпечує всю сім’ю: і мене з дружиною, і сина з невісткою, ще й внуків», – зазначив Василь Тегза. Чоловік додає: «Добре, що нас почули і погодилися допомогти. Тепер попереду нелегка робота над відновленням того, що зруйнувала стихія».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp