Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ можливі затримки з виплатою зарплат і стипендій

28 лютого 2017 р., 07:28

Проблема виникла через те, що Мінфін і Міносвіти не підписали паспорти бюджетних програм, - кажуть в університеті

Станом на понеділок, 27 лютого, Міністерство освіти і науки та Міністерство фінансів України не підписали «Паспорти бюджетних програм» на 2017 рік.

Зокрема, не завізовані паспорти програм по КПКВК 2201160 «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами ІІІ і ІV рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики», по КПКВК 2201190 «Виплата академічних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів», по КПКВК 2201040 «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами та державним замовленням, підготовка наукових кадрів, … фундаментальних досліджень».

У зв’язку з цим виплати стипендій студентам, аспірантам, докторантам, клінічним ординаторам, а також заробітної плати співробітникам університету можуть відбуватися із затримкою. З цієї ж причини університет не матиме змоги вчасно оплатити комунальні послуги та енергоносії (газопостачання, водопостачання, електропостачання).
Прес-служба УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp