Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОФІЦІЙНО: Керівник патрульної поліції залишаться на роботі

15 березня 2017 р., 10:01

Про це стало відомо офіційно

Так прокоментував звернення активістів Закарпаття начальник департаменту патрульної Євген Жуков. Жуков зазначив, що Марценишин порядна людина, тому залишається на посаді, адже кожен може помилятися.



Про це начальника департаменту патрульної поліції України Євген Жуков (кіборг з позивним "Маршал") повідомив у відповідь на звернення активістів та журналістів за підсумками конфлікту, який розгорівся між закарпатськими патрульними та головою ОДА Геннадієм Москалем.

– Юрій Марценишин порядна людина, він залишається на своїй посаді. І моя особиста думка,що кожна людина може помилятись (якщо це не груба помилка ). Над проблемою,яка виникла, проводится перевірка. За нецензурну лайку Юрій понесе дисциплінарне покарання. Але продовжить службу на посаді начальника УПП Ужгород Мукачеве, – заявив Євген Жуков (він же кіборг з позивним "Маршал").

Цю заяву він зробив під зверненням на захист патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, яке оприлюднив громадський активіст Юрій Світлик

Мукачево.нет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp