Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На лікування хворих діабетом виділять 2,5 мільйони

16 березня 2017 р., 11:13

У Мукачеві

Таку суму передбачено в міській програмі «Цукровий та нецукровий діабет»на 2016-2020 роки, яку в новій редакції сьогодні затверджено депутатами міськради. 

З цих коштів майже 1,4 млн. виділять на забезпечення хворих на цукровий діабет інсуліном, безкоштовним та пільговим відпуском лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування, 258 тис. для забезпечення безкоштовного відпуску виробів медичного призначення за рецептами лікарів для дитячого населення : тест-смужками до глюкометрів, розхідних матеріалів до інсулінових помп, ланцетів,голок до шприц-ручок, майже 100 тис. на забезпечення безкоштовного відпуску інсуліновими шприцами та голками для шприц-ручок, понад 400 тис. на забезпечення хворих на цукровий діабет ІІ типу цукровознижуючими таблетованими препаратами, безкоштовним та пільговим відпуском лікарських засобів за рецептами лікарів за кошти міського бюджету.





Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp