Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві на лікування хворих на діабет виділять майже 7 мільйонів

5 липня 2016 р., 17:31

Остаточне рішення приймуть на сесії міськради

На черговій сесії міськради депутати планують прийняти міську Програму “Цукровий та нецукровий діабет» на 2016-2020 роки у новій редакції. Її загальний ресурс – 6 млн. 687 тис. гривень.

Проект рішення сьогодні розглядали на комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та екології, повідомляє Мукачівська міськрада.

Кошти насамперед планують витратити на забезпечення хворих на цукровий діабет ІІ типу цукровознижуючими таблетованими препаратами, безкоштовним та пільговим відпуском лікарських засобів за рецептами лікарів за кошти міського бюджету; забезпечення хворих на цукровий діабет інсуліном, безкоштовним та пільговим відпуском лікарських засобів за рецептами лікарів за кошти міського бюджету у разі амбулаторного лікування. Також передбачено забезпечити виробами медичного призначення дитячого населення, а саме : тест-смужками до глюкометрів, розхідних матеріалів до інсулінових помп, ланцетів,голок до шприц-ручоk.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp