Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Свобода" об'єдналася з Правим сектором і Національним корпусом

16 березня 2017 р., 15:40

Глави партій підписали документ про об'єднання під назвою "Національний маніфест"

Партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", "Національний корпус" (колишній "Азов") і "Правий сектор" вирішили об'єднатися для досягнення політичних цілей.

Про це заявивли лідер "Свободи" Олег Тягнибок, лідер ПС Андрій Тарасенко і лідер НК Андрій Білецький, повідомляють "Українські Новини".

"Завтра, коли влада буде належати українським націоналістам, ми реалізуємо цей маніфест. Це історичний момент. Ми не просто координуємося, а об'єднуємо свої зусилля", - заявив Тягнибок.

Білецький заявив, що маніфест не є програмою будь-якої партії.

"Це документ, з яким ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади", - наголосив він.

У маніфесті зазначено, що Україна повинна спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського Союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією, дозволити громадянам володіти вогнепальною зброєю.

Крім того, партії мають намір культивувати в Україні традиційні цінності, посилити кримінальну відповідальність за корупцію, вести ефективну боротьбу з нелегальною міграцією, створити єдину помісну церкву з центром у Києві.

Націоналісти також обіцяють ввести процедуру імпічменту президента і відкликання депутатів, ввести виборність суддів і місцевих чиновників.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp