Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Охорона не допомогла: зі стоянки у Виноградові вкрали вилучену Toyota Land Cruiser Prado (ВІДЕО)

19 березня 2017 р., 20:17

Крадіжка сталася в ніч на сьогодні

Автівку було затримано і вилучено на пункті пропуску "Вилок" у лютому цьогоріч. Сталося це через підроблене доручення, -  повідомляє "Закарпаття онлайн" з посиланням на власні джереда у поліції.

У ніч з суботи на неділю, з 18 на 19 березня, з охоронюваної стоянки колишньої Виноградівської митниці вночі викрали раніше затриманий на кордоні позашляховик Toyota Land Cruiser Prado.Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн в правоохоронних органах.

Престижну автівку 2013 року випуску словацької реєстрації було затримано і вилучено у міжнародному пункті пропуску "Вилок" у першій декаді лютого 2017 року через підроблене доручення на право користування автомобілем. Це з’ясувалось після того як управлінням протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС на адреси нотаріуса, вказаного в документах, поданих як підставу для переміщення транспортних засобів через митний кордон України, було направлено відповідний запит.

Оскільки зазначені дії мали ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, було складено складено протокол про порушення митних правил, а сам автомобіль розміщено на охоронюваному штрафмайданчику колишньої Виноградовської митниці. Остання у 2010 році була приєднана до Чопської, а потім реорганізована у Закарпатську митницю ДФС.

Нині тут розташовано внутрішній пост "Виноградів" Закарпатської митниці ДФС, який обслуговує суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності з навколишніх районів. І саме на території двору розташований штрафмайданчик для вилучених навколишніх митних постів на кордоні автівки.

Як було викрадено елітну автівку, незрозуміло, адже вказаний майданчик два роки тому був обладнаний сучасним відеоспостереженням, а на його території чергував митник.

Відповісти на це питання мають компетентні органи, адже сам випадок - безпрецедентний.

Окрім того, відео з посиланням на поліція опублікувало місцеве видання Севлюш Інфо.

Викрадачів було четверо. Вони діяли досить нахабно, адже відкрили двоє воріт, і знали про те, як потрібно завести автомобіль попередньо відривши капот і встановивши клему на акумулятор.

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp