Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Зелені кашкети» вітають жінок зі святом

8 березня 2014 р., 16:15

7 березня, напередодні Дня захисту прав жінок та миру, керівництво та чоловічий колектив Чопського загону привітали своїх колег-жінок з чудовим святом.

На зібранні прозвучали вітання від Голови Держприкордонслужби України та начальника Західного регіонального управління, а також святковий наказ, яким було заохочено жіночу частину прикордонного колективу, вручено грамоти і квіти.

У вітальному слові начальник загону, полковник Роман Гоць подякував їм за сумлінну службу Батьківщині та зазначив, що здобутки та досягнення прикордонного загону неможливо уявити без внеску жіночої частини колективу, професіоналів своєї справи і побажав всім представницям прекрасної статі мирного неба над головою, щастя, сімейного благополуччя та здійснення всіх мрій.

Шановні жінки Закарпаття! Колектив Чопського прикордонного загону щиро і сердечно вітає Вас зі святом весни і приєднується до привітань та побажань, які Вам дарують в цей день Ваші найдорожчі чоловіки. Хай Ваше життя повниться лише щастям, радістю та любов’ю!



Зі святом Вас! 

Прес-служба Чопського прикордонного
загону


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp