Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міський голова Мукачева зустрівся з громадянами

20 березня 2017 р., 16:36

Разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів провели прийом громадян

Вже традиційно більшість питань, з якими містяни прийшли на прийом стосувалися житлово-комунальної галузі. Це були й звернення щодо створення ОСББ в місті, ремонту внтрішньоквартальних проїздів, дахів, вулиць, обрізки дерев.

Щодо організації в місті ОСББ, то міський голова запевнив: влада й надалі в цьому питанні підтримуватиме мешканців багатоповерхівок. Мешканцям пропонуються пільгові кредити для енергозбереження. При цьому місто відшкодовує 55% кредиту, а за рахунок державної програми можна отримати ще 40% компенсації кредиту.

Щодо оновлення інфраструктури міста, то цього року заплановано виділити 42 млн. гривень.

Цьогоріч влада міста спрямувала на капітальний ремонт та реконструкцію 25 внутрішньоквартальних проїздів понад 19 млн. гривень. Майже 15 млн. витратять на капітальний ремонт та реконструкцію шести вулиць, на десятках вулиць будуть проводити поточний ремонт. Понад 13,5 млн. виділять на ремонт дахів 24 багатоповерхівок.

{g}

Прийом міського голови та заступників проводиться в перший та третій понеділок місяця, о 14:00 в приміщенні сесійної зали.  


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp