Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль хоче звернутися до Стефанишина, аби отримати змістовну відповідь

23 березня 2017 р., 11:01

На сьогоднішній сесії облради

Про це екс-голова ОДА Василь Губаль написав на сторінці у мережі "Фейсбук":

"Сьогодні на сесії Закарпатської обласної ради хочу звернутися до керівника поліції в області Романа Стефанишина, який має звітувати перед депутатським корпусом і, власне, перед громадою Закарпаття.
Питань є кілька. Озвучу поки о одне. Нещодавно Саакашвілі заявив про те, що на Закарпатті, а саме на Свалявщині його прибічнику спалили деревообробний цех за те, що організовував зустрічі цього політика з краянами. Для мене річ не в агітації чи політиці. Хочу спитати: чому правоохоронці досі не дали відповідь, якщо вже прозвучала інформація про те, що ідеться про злочин, який має замовний характер. 

Те саме із головлікарем Воловецької лікарні - Василю Степанчуку через робочий конфлікт із коштами. Прикрий випадок мав депутат Воловецької райради райради Олег Ціник, якому спалили авто через його політичну позицію. І це лише поодинокі приклади…
Неважливо, під якими прапорами ці люди. Важливо, аби на такі злочини належно реагували. Наразі - нуль результату, нуль оцінки. Підкреслю: мова не про політику, а про ситуацію із безпекою в області.
Очікую, що відповідь пана Стефанишина буде змістовною."

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp