Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як отримати витяг із реєстру єдинників

28 березня 2017 р., 08:30

Інформують закарпатців

Згідно з п. 299.9 ст. 299 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) за бажанням зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно та безумовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку.

Форма запиту про отримання витягу та витягу з Реєстру платників єдиного податку затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

Тобто підприємцю – платнику єдиного податку, який виявив бажання отримати витяг із Реєстру платників єдиного податку, слід звернутися із запитом про отримання такого витягу до контролюючого органу за місцем своєї податкової адреси.

Податковою адресою платника податків – фізособи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі (п. 45.1 ст. 45 ПКУ).

До затвердження відповідних форм запиту про отримання витягу та витягу з Реєстру платників єдиного податку подається заява на отримання витягу в довільній формі, на підставі якої видається тимчасовий витяг із Реєстру платників єдиного податку.

Строк надання витягу не повинен перевищувати одного робочого дня із дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до Реєстру (п. 299.9 ст. 299 ПКУ). 
За матеріалами Хустської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp