Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спрощенці Ужгорода поповнили казну на 25 мільйонів

13 серпня 2015 р., 18:15

Про це повідомляє начальник податкової інспекції міста Марія Бадида

Протягом січня-липня поточного року платники податків, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 25263,9 тис.грн. єдиного податку.

Порівняно з відповідним періодом минулого року, сплата податку зросла на 20%.

Фізичні особи - підприємці направили до бюджету понад 19 млн.грн. Що на 3,3 млн грн. більше, ніж за сім місяців 2014 року.

Юридичні особи, які використовують спрощену систему, поповнили місцевий бюджет на 6,2 млн.грн. Загалом на обліку по спрощеній системі оподаткування в міській інспекції перебувають 5799 суб’єкти господарювання, це складає 29,6 відсотків від загальної кількості платників податків.

Нагадуємо єдинщикам, що з 28 липня 2015 року набув чинності наказ Міністерства фінансів України №579 «Про затвердження форм книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядок їх ведення.».

Усі єдинники зможуть вести відповідні книги в електронному вигляді. Щоб дістати таку можливість, підприємцеві треба зареєструвати електронну книгу в органі ДФС, а сааме: подати заяву, укласти договір і зазначити відповідальних осіб, які мають електронні підписи.

Сектор комунікацій ДПІ у м.Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp