Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники провели інструктаж для працівників сфери культури

28 березня 2017 р., 16:51

На Рахівщині

28 березня рятувальники Рахівського районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області спільно із начальником відділу культури районної державної адміністрації Володимиром Шепетою провели зустріч з працівниками районних, селищних та сільських будинків культур. Тема зустрічі: «Дотримання правил пожежної безпеки у приміщеннях будинків культур». Окремо рятувальники зупинились на проблемі спалювання сухої рослинності та сміття, яка зараз є вкрай актуальною для всього Закарпаття.

В ході бесіди, начальник Рахівського районного відділу Олександр Тушер розповів працівникам сфери культури про правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та наголосив на тому, що вибухівку в жодному разі не слід чіпати руками. Натомість, необхідно позначити місце знахідки, попередити про це оточуючих і зателефонувати за номером 101.

Також для завідувачів працівників будинків культур було проведено інструктаж із пожежної безпеки та заходів цивільного захисту. Усе, задля того, аби в подальшому вони здійснювали роз’яснювальну роботу серед громадян, з якими контактують щодня під час роботи.

Наприкінці зустрічі рятувальник ознайомив присутніх із переліком вишів у системі ДСНС, які готують спеціалістів вогнеборців та рятувальників. Він розповів про порядок прийому документів для вступу та умови навчання у Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків), Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp