Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальників намалювали їхні діти (ФОТО)

4 квітня 2017 р., 16:41

Обрати найкращі було непросто

то краще дітей пожежних-рятувальників може знати, який насправді його батько або мати? Напевно ніхто. Адже, вдома бійці Служби порятунку розповідають про те, як минув їх день, діляться найпотаємнішими почуттями та емоціями, які переживають під час ліквідації тієї, чи іншої надзвичайної події або пожежі. Діти вогнеборців та рятувальників ще змалечку дізнаються про цінність життя та безглуздість деяких вчинків, які призводять до травмувань чи навіть загибелі. Тож саме вони, як ніхто інший, знають як має виглядати справжній представник героїчної професії рятувальник.

{g}

У конкурсної комісії вибір був не з легких… Всі малюнки вирізнялись яскравістю та глибоким емоційним підтекстом. Ось ті, чиї роботи поїдуть до Києва та представлять Закарпаття на Всеукраїнському етапі.

Валерія Поліщук (6 років) – мати працює телефоністкою телефонного відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Олексій Фомічов (8 років) - його батько очолює 3-ту державну пожежно-рятувальну частину міста Рахів;

Агнеса Гаврило (14 років) – батько працює диспетчером 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячева.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp