Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полковнику поліції невідомі спалили автівку (Фотофакт)

5 квітня 2017 р., 11:21

Вчора ввечері в Ужгороді

Про це інформують джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах, уточнюючи, що працює в Управлінні захисту економіки (колишній УБОЗ).

Водночас, офіційної інформації про пожежу наразі обмаль. Рятувальники і поліція заявили лишень, що повідомлення про пожежу на вулиці Можайській надійшло о 18:09, а вже о 18:26 пожежу локалізували.

Чи був це підпал, наразі не повідомляється. Утім, якщо зважити на те, що власником авто Mercedes-Benz ML є оперативник Управління захисту економіки (офіційно авто зареєстровано на жінку, дружину правоохоронця), і авто зайнялося під кінець робочого дня під самісіньким відділком кіберполіції, і власне займання виникло у моторному відсіку авто і дуже швидко поширювалося на решту авто, то висновок напрошується сам по собі. Але звісно дочекаємося висновків експертів.

Водночас, джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах наполягають, що йдеться не просто про підпал, а про показовий підпал і спробу залякування, адже згаданий полковник поліції веде справу щодо масштабного виробництва "лівої" горілки на Західній Україні, включно із Закарпаття. Зокрема, буквально тиждень тому було проведено 25 обшуків у цій справі у 2-х областях.

Згодом, поліція офіційно прокоментувала пожежу і заявила, що вони відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 194, умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp