Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Два "живі ланцюга" рятували майно закарпатської сім’ї (ФОТО)

23 червня 2014 р., 13:58

50 односельчан прибігли на допомогу.

Під вечір у селі Луково, що на Іршавщині в одному із дворогосподарств виникла пожежа, яку гасили до приїзду екстрених служб два «живих ланцюги» людей. 

Мешканці села Луково показали приклад організованості та згуртованості дій в екстрених ситуаціях. Молоде подружжя, троє їх малолітніх дітей та батьки пенсіонери протягом суботнього дня порались по господарству. Раптом їхня літня кухня спалахнула немов свічка. Господарі кинулись спасати худобу та майно, але пожежа із такою швидкістю розповсюджувалась, що самотужки погасити не могли. 


Неподалік них, проживає сільський депутат Михайло Фанта, який знаходячись на своєму подвір’ї почув, як тріщить у сусідів дах і побачив дим. Не роздумуючи, відразу почав телефонувати односельчанам та друзям і кликати на допомогу. Поки люди бігли із різних куточків села, Михайло Фанта, щоб не втратити дорогоцінні хвилини, почав організовувати «живий ланцюг» людей, які із річки Боржава відрами поставляли воду на гасіння пожежі. 

На клич допомоги прибігло близько 50 чоловік і таким чином було утворено два ланцюги. На допомогу селянам приїхали працівники працівники МНС м.Іршава та с.Довге, Іршавського райвідділу міліції, працівники РЕС та Іршавського газового господарства. 

І хоч, село Луково невелике, але селяни тут дружні і завжди допомагають один одному. Дану подію Іршавським райвідділом міліції внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка. На щастя, потерпілих не має, встановлюються причини пожежі. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp