Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатcькі лісівники визначили переможців конкурсу на заміщення вакантних посад

6 квітня 2017 р., 08:50

Обирали з трьох кандидатів

У Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад держслужбовців категорії "В": головний спеціаліст відділу лісових ресурсів та охорони праці, провідний спеціаліст відділу бухобліку, економіки, фінансів та звітності, головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Закарпатського ОУЛМГ.

Члени комісії: голова комісії, заступник начальника управління Василь Кий, завідувач сектору кадрової, юридичної роботи, діловодства та контролю Тетяна Бібен, начальник відділу лісового та мисливського господарства Ігор Орос, начальник відділу бухобліку, економіки, фінансів та звітності Тетяна Гетманенко, заступник начальника відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Ярослав Гоголюк.



Відтак, у конкурсі на заміщення вакантних посад взяли участь три кандидати: Марія Поляниця, Роман Соболівський та Володимир Закурений.

Так, за результатом автоматичного визначення результатів тестування програмним забезпеченням у конкурсі та співбесіди з кандидатами, перемогли Марія Поляниця, набравши 47,6 балів та Володимир Закурений, кількість балів якого після всіх етапів конкурсу становить 42,8 балів.Отже, учасники конкурсної комісії вирішили: рекомендувати начальнику ЗОУЛМГ Валерію Мурга призначити Марію Поляницю на посаду провідного спеціаліста відділу бухобліку, економіки, фінансів та звітності та Володимира Закуреного на тимчасово вакантну посаду головного спеціаліста відділу лісових ресурсів та охорони праці.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp