Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто з хустських депутатів голосував проти визнання Донбасу окупованим Росією (ВІДЕО)

6 квітня 2017 р., 12:45

А це представники "Опоблоку", "радикали" і керівництво РДА

Учора відбулося голосування за звернення Хустської районної ради до Президента, Кабінету міністрів України, Верховної Ради щодо визнання тимчасової окупації частини території Донецької та Луганської областей Російською Федерацією.

При цьому депутати від Радикальної партії Олега Ляшка разом разом з "Опозиційним блоком", а також голова Хустської РДА від Блоку Петра Порошенка Назарій Павлій разом з заступником, ставлеником Геннадія Москаля від Радикальної партії Михайлом Калиничем, відмовились визнавати цю територію України окупованою Російською Федерацією.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив, розмістивши відповідне відео, громадський активіст Роман Келемен.

Як видно з сюжету, вголос з місця прямо закликав голосувати проти цього проекту рішення "опоблоківець" Михайло Попович, а також на камеру - сільський голова с. Монастирець Хустського району Людмила Довгій, яка не є депутатом райради.

Однак, у підсумку, двадцяти голосів інших, відповідальних і патріотично налаштованих депутатів вистачило, аби рішення було прийняте.

Аналогічний текст звернення надіслано і до Хустської міської ради.

 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp