Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці ідуть до полісменів зі зброєю (ФОТО)

6 квітня 2017 р., 14:20

У рамках місячника здачі зброї

Мешканці Сваляви та району під час місячника добровільної здачі зброї принесли до поліції та здали п'ять рушниць За початку місячника добровільної здачі зброї до Свалявського відділення поліції жителі району принесли та здали п’ять одиниць зброї. 

Громадяни скористалися своїм правом добровільно здати до поліції незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності. «До Свалявського відділення поліції громадяни добровільно здали п’ять рушниць. На три з них у місцевих мешканців не було відповідного дозволу, дві рушниці, на які жителі Свалявщини мали всі необхідні документи, вони виявили бажання знищити» – пояснив начальник сектору превенціі Свалявського відділення поліції Сергій Корнаш. Нагадуємо, що особи, які у період місячника здають мисливську вогнепальну, холодну та газову зброя можуть зареєструвати її на законних підставах, після проведення необхідних перевірок та оформлення відповідних документів. З питань добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів жителі Сваляви та району можуть звернутись до Свалявського відділення поліції за адресою: м. Свалява, вул. Духновича, 6. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp