Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прикордонному Чопі подбали про дітей-інвалідів

23 червня 2014 р., 16:36

Придбали засоби для пересування та реабілітації.

Одним з багатьох напрямків роботи Чопської міської ради є і соціальна складова, яка передбачає не лише постійну, вчасну і кропітку працю співробітників Управління праці та соціального захисту населення, але і належний контроль з боку міського голови та прояв ініціатив на відповідних ділянках. До останніх можливо та необхідно віднести турботу міської влади про такі незахищені верстви населення як діти-інваліди та інваліди з дитинства. Цей сегмент роботи, зважаючи на потужний бюрократичний опір окремих чиновників, потребує особливої уваги, а саме головне – дієвих кроків.



Не зважаючи на складну економічну ситуацію, в якій опинилась наша держава, усі соціальні виплати надходять вчасно та у повному обсязі. Разом з цим, необізнаність та непоінформованість громади, може призвести до недоотримання соціальної допомоги населенням, в тому числі такою незахищеною частиною як люди з особливими потребами.

Саме на вирішенні цих питань, міський голова постійно акцентує увагу підлеглих.

І маємо результат.



Лише протягом поточного року представниками вказаної категорії громадян отримано коштовні медико-технічні пристрої та засоби, які допомагають у реабілітації інвалідів, дозволяють пересуватись та навіть отримувати освіту.

Чопська міська влада не вважає за досягнення виконану роботу, так як вона приносить задоволення, відчуття потрібності та виконаного завдання. Це тільки надихає на більш активну допомогу та участь у вирішенні проблем незахищених верств населення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp