Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Комісія: Літак Качинського розвалився в повітрі

10 квітня 2017 р., 20:36

Літак Качинського перед катастрофою втрачав обшивку.

У підкомісії з розслідування Смоленської катастрофи заявили, що Ту-154М почав розвалюватися ще в повітрі, перш ніж він врізався в землю.

"Ми ретельно проаналізували переговори пілотів. Розпад літака почався задовго до злітно-посадкової смуги. Його частини розкидані на десятки метрів, перш ніж впасти на землю", - розповів глава підкомісії Вацлав Берчинський, передає tvp.info.

Як повідомляв Кореспондент.net, літак, на борту якого перебувала польська урядова делегація, яка летіла на жалобні заходи до Катині, розбився в квітні 2010 року під Смоленськом. В авіакатастрофі загинули 96 осіб, у тому числі президент Польщі Лех Качинський.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Польщі співпрацює із британською лабораторією Forensic Explosives Laboratory, яка проведе аналіз зразків матеріалів, взятих з ТУ-154.

Також польські прокурори звинуватили російських диспетчерів і якусь "третю особу" в тому, що вони навмисне спровокували авіакатастрофу Ту-154М. У Кремлі відкинули звинувачення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp