Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До кінця місяця Ужгород стане чистішим

24 червня 2014 р., 11:42

Наразі збираються прибрати 32 стихійні сміттєзвалища, які, взагалі то, мали прибрати самі ужгородці.

За розпорядженням в. о. міського голови Віктора Щадея КШЕП і міські ЖРЕРи мають за допомогою спеціальної техніки ліквідувати звалища сміття в межах певних територій. Мова йде в першу чергу про будівельні та інші негабаритні відходи, які мешканці міста мали би самостійно вивозити на полігон, – натомість вони просто скидають усе це біля контейнерних майданчиків.

Як розповів керівник КШЕПу Іван Довбак, лише за один день роботи цього тижня працівники його підприємства зібрали негабаритне сміття біля «Ювентусу» на вул. Мукачівській та позаду «П’яного» базару на вул. Бородіна. Зокрема, з останньої адреси вивезли 4 «КрАЗи» всякого непотребу, накиданого біля сміттєвих баків. Там були і галузки винограду з сусіднього приватного сектору, і руберойд із чийогось даху, і залишки будівельних матеріалів… Також цього тижня комунальники обіцяли прибрати сміття з вулиць Челюскінців та Заньковецької.

«Загалом нині маємо інформацію про 32 стихійні звалища, – прокоментував ситуацію Віктор Щадей. – Просимо мешканців повідомляти і про інші – зробити це можна за телефоном оперативної служби 61-55-35. Поки культура ужгородців не підвищиться і вони не припинять утворювати звалища, мусимо їх прибирати – тим паче, що тепер спека. Деякий час це не робилося через відсутність коштів на бензин. Хоч на рахунку міської ради є більш ніж 40 млн. грн., Казначейство їх тимчасово заморозило. Тепер нам пропустили трохи коштів – тому ми одразу «кинули» їх на прибирання. До кінця місяця плануємо очистити місто повністю».

Тетяна Літераті


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp